0641543070 mail@freddaane.nl

In Nederland gokken we graag en dat moet veilig en betrouwbaar kunnen. Daarom is er de Kansspelautoriteit. Die bestrijdt illegaal gokken en doet van alles om verslaving tegen te gaan: ze hebben het beste met ons voor. In 2015 merkte de Autoriteit op dat aanbieders van financiële instrumenten steeds vaker vragen of er voor het verkopen van hun producten een vergunning is vereist op grond van de Wet op de kansspelen. De autoriteit zag op dat moment voor haar geen rol weggelegd, maar was niet helemaal zeker van haar zaak, opperde voorzichtig dat er financiële producten zijn die mogelijk kunnen worden beschouwd als een kansspel en vroeg de Staatssecretaris van Veiligheid en Justitie om ervoor te zorgen dat ’financiële instrumenten zich in de toekomst niet meer tevens kunnen kwalificeren als kansspel’.
Gokken is vrijwel overal streng gereguleerd omdat het fraudeurs en oplichters aantrekt, mensen aanzet tot slecht onderbouwde beslissingen en een verwoestende werking kan hebben op hun financiën en dus hun levens en uiteindelijk de samenleving. De CEO’s van onze systeembanken, Kees van Dijkhuizen, Maurice Oostendorp, Ralph Hamers, Wiebe Draijer, aan tafel met waakhonden van het gokwezen om uit te leggen wat de statistische kans is op het winnen van een prijs met hun producten, hoeveel van de inleg in totaal minimaal zal worden uitbetaald en hoe de prijzen over de deelnemers zullen worden verdeeld, hoeveel weddenschappen zij zijn aangegaan, wat de hoogste opbrengst van hun weddenschappen is en hoe zij gaan zorgen voor een eerlijk en betrouwbaar spelverloop?
Wat de klanten van onze banken eraan hebben? Wel, als je weet bij een gokbedrijf naar binnen te lopen, hoor je ook te weten dat de kans met lege zakken huiswaarts te keren aanmerkelijk is.