0641543070 mail@freddaane.nl

Een paar maanden geleden besloten Laura en ik onze auto te koop aan te bieden aan de zoon en schoondochter van Laura. Zij en hun drie zoontjes waren echt toe aan een andere. Laura maakte nog maar betrekkelijk weinig gebruik van de auto en ikzelf rij niet meer alleen, het is mij te vermoeiend. We kwamen een schappelijke prijs overeen voor onze hybride Toyota Auris en maakten enkele afspraken over het delen van de kosten. Daarbij sloten Laura en ik een abonnement af bij Greenwheels.¬†We spraken ook een proefperiode af en die is nu bijna voorbij. Nog een onderhoudsbeurt te gaan en daarna kan ik me vrij man voelen. Gemiddeld zijn er in Nederland twaalf parkeerplaatsen nodig om onze auto’s te stallen. Die van ons kunnen worden vrijgegeven en worden toegevoegd aan ruimte voor spelen.
Auto’s, ik heb er belangstelling voor, maar hoef er geen te hebben.