0641543070 mail@freddaane.nl

Volgens Trouw vertrekken steeds meer mensen uit Amsterdam. Dat begrijpen Laura en ik heel goed, want het is ook buiten de randstad heel goed wonen. Wij doen dat in een monument op de Zaadmarkt in Zutphen. Prachtige plek, fijn in het centrum, prachtig uitzicht. Maar wonen in een monument kent ook ongemakken. Van die ongemakken kreeg vooral ik steeds meer last. Wij besloten daarom naar een huis met meer comfort te zoeken. In het centrum van Zutphen vonden we dat niet. De cirkel waarbinnen wij zochten werd steeds groter, Deventer, Arnhem, Zwolle… Vorige maand keken we elkaar aan: terug naar Amsterdam?
Laura vond een aantrekkelijke plek: Park Jeruzalem, Watergraafsmeer, Amsterdam Oost. Waarom niet naar Jeruzalem als je achternaam Christ is?
En zo roeien Laura en ik straks, ergens in februari 2020 tegen de stroom in.

Kijk hier als je meer wilt weten over een buurt die in de Amsterdamse volksmond Jeruzalem heet.