0641543070 mail@freddaane.nl

Mijn aangeklede massa is 95,4 kg; naakt zou het 94,4 kg zijn. Ik besta voor 23,7% uit vet en sleur dus elke dag 22,6 kg vet met me mee. Mijn spieren wegen 69,2 kg, mijn botten wegen 3,6 kg.
Volgens de dames of heren van Tanita, de makers van de Body Composition Analyze SC–330 ben ik metabolisch gezien 53 jaar.
Ze zeggen ook dat ik teveel vet rond mijn organen meedraag. Dat lijkt me goed geschat: als ik zit knelt mijn broekband.
Niks doen en toch energie verbruiken: de meting zegt dat ik in rust 2.117 cal per dag verbrand.

Kijk ik naar mezelf in klei op de foto die Laura maakte, zie ik geen 53-jarige man, wel een man met een vetrol rond zijn middel die hem een beetje hindert in zijn bewegingen. Mijn dochter Ilja wil er wel wat aan doen, maar kan ik wel zo hoog springen?